АТ "УкрНДІАТ"

     
 
Дата розміщення: 29.03.2017

Особлива інформація на 29.03.2017

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

24.03.2017Припинено повноваженняГолова Наглядової радиГурак Денис Дмитровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження Голови Наглядової ради Товариства Гурака Дениса Дмитровича, представника Державного концерну «Укроборонпром», який перебував на посадi Голови Наглядової ради з 24.04.2015р. Посадова особа непогашеної судимостi не має, часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиГаман Андрiй Вiкторовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Наглядової ради Товариства Гамана Андрiя Вiкторовича, представника Державного концерну «Укроборонпром», який перебував на посадi члена Наглядової ради з 24.04.2015р. Посадова особа непогашеної судимостi не має, часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиКлименко Артем Ростиславовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Наглядової ради Товариства Клименка Артема Ростиславовича, представника Державного концерну «Укроборонпром», який перебував на посадi члена Наглядової ради з 24.04.2015р. Посадова особа непогашеної судимостi не має, часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиЗеленюк Сергiй Сергiйовичд/н, д/н, д/н0.048
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Наглядової ради Товариства Зеленюка Сергiя Сергiйовича, який перебував на посадi члена Наглядової ради з 24.04.2015р. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Володiє 50 простими iменними акцiями Товариства, що становить 0,048% вiд статутного капiталу. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиГолуб Василь Тихоновичд/н, д/н, д/н0.014
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Наглядової ради Товариства Голуба Василя Тихоновича, який перебував на посадi члена Наглядової ради з 24.04.2015р. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Володiє 15 простими iменними акцiями Товариства, що становить 0,014% вiд статутного капiталу. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняГолова Ревiзiйної комiсiїКулик Свiтлана Василiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження Голови Ревiзiйної комiсiї Товариства, представника Державного концерну «Укроборонпром» Кулик Свiтлани Василiвни, яка перебувала на посадi Голови Ревiзiйної комiсiї з 11.09.2013р. Посадова особа непогашеної судимостi не має, часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Ревiзiйної комiсiїБертеньова Надiя Олександрiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Ревiзiйної комiсiї Товариства, представника Державної фiнансової iнспекцiї Бертеньової Надiї Олександрiвни, яка перебувала на посадi члена Ревiзiйної комiсiї з 11.09.2013р. Посадова особа непогашеної судимостi не має, часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017Припинено повноваженняЧлен Ревiзiйної комiсiїГробовець Олена Миколаївнад/н, д/н, д/н0.003
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24), припинено повноваження члена Ревiзiйної комiсiї Товариства Гробовець (пiсля вступу до шлюбу – Янковська) Олени Миколаївни, яка перебувала на посадi члена Ревiзiйної комiсiї з 11.09.2013р. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Володiє 3 простими iменними акцiями Товариства, що становить 0,003% вiл статутного капiталу. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Наглядової радиГурак Денис Дмитровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Наглядової ради, представника Державного концерну «Укроборонпром» Гурака Дениса Дмитровича. Часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа обрана термiном на 1 рiк. Останнi 5 рокiв працював на посадi: директора Фiлiї «ДНЦ з НВ/ДП ДП «УФIЯ» (2010-2014р.р.), заступника Генерального директора iз зовнiшньоекономiчної дiяльностi ДК «Укроборонпром» (з 2014р. до тепер); непогашеної судимостi немає, заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Гурака Д.Д., немає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Наглядової радиГаман Андрiй Вiкторовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Наглядової ради, представника Державного концерну «Укроборонпром» Гамана Андрiя Вiкторовича. Часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа обрана термiном на 1 рiк. Останнi 5 рокiв працював на посадi начальника вiддiлу Фонду державного майна України (1997-2012р.р.), начальника управлiння ДК «Укроборонпром» (з 2012р. до тепер); непогашеної судимостi немає, заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Гамана А.В., немає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Наглядової радиКлименко Артем Ростиславовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Наглядової ради, представника Державного концерну «Укроборонпром» Клименка Артема Ростиславовича. Часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа обрана термiном на 1 рiк. Останнi 5 рокiв працював на посадi начальника вiддiлу ДК «Укрспецексперт» (2011-2012р.р.), директор юридичного департаменту ДК «Укроборонпром» (з 2012р. до тепер); непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Клименка А.Р., немає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Наглядової радиЗеленюк Сергiй Сергiйовичд/н, д/н, д/н0.048
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Наглядової ради, акцiонера Зеленюка Сергiя Сергiйовича; володiє 50 простими iменними акцiями АТ УкрНДIАТ, що становить 0,048% вiд статутного капiталу Товариства. Посадова особа обрана термiном на 1 рiк. Остання посада, яку займав – заступник Генерального директора Нацiонального космiчного агентства України; на даний час пенсiонер; непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Зеленюка С.С., немає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Наглядової радиГолуб Василь Тихоновичд/н, д/н, д/н0.014
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiй» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Наглядової ради, акцiонера Голуба Василя Тихоновича, володiє 15 простими iменними акцiями АТ УкрНДIАТ, що становить 0,014% вiд статутного капiталу Товариства. Посадова особа обрана термiном на 1 рiк. Останнi 5 рокiв працює на посадi помiчника Голови правлiння – Генерального директора Товариства; непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю у кандидата вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Голуба В.Т., немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїКулик Свiтлана Василiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Ревiзiйної комiсiї, представника Державного концерну «Укроборонпром» Кулик Свiтлану Василiвну. Часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа обрана термiном на 3 роки. Останнi 5 рокiв працювала на посадi начальника вiддiлу ДК «Укроборонпром» (2012-2015р.р.), заступника начальника управлiння (з 2015р. до тепер); непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Кулик С.В., немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїПономаренко Олександр Сергiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Ревiзiйної комiсiї, представника Пiвнiчного офiсу Держаудитслужби, головного державного аудитора Пономаренка Олександра Сергiйовича. Часткою у статутному капiталi не володiє. Посадова особа обрана термiном на 3 роки. Останнi 5 рокiв працював на посадi старшого контролера-ревiзора, старшого держфiнiнспектора, провiдного держфiнiнспектора Держфiнiнспекцiї в м. Києвi (2011-2015р.р.), головного державного аудитора Пiвнiчного офiсу Держаудитслужби (з 2016р. до тепер); непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Пономаренка О.С., немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.03.2017ОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїБерезорудська Валентина Iванiвнад/н, д/н, д/н0.003
Зміст інформації:
За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24 березня 2017 року (протокол №24) обрано члена Ревiзiйної комiсiї Березорудську Валентину Iванiвну, акцiонера - володiє 3 простими iменними акцiями АТ УкрНДIАТ, що становить 0,003% вiд статутного капiталу Товариства. Посадова особа обрана термiном на 3 роки. Останнi 5 рокiв працює на посадi референта АТ УкрНДIАТ; непогашеної судимостi немає; заборона обiймати певнi посади та займатися певною дiяльнiстю вiдсутня; не є афiлiйованою особою Товариства; акцiонерiв Товариства, якi є афiлiйованими особами Березорудської В.I., немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.