АТ "УкрНДІАТ"

     
 
Дата розміщення: 27.04.2015

Особлива інформація на 24.04.2015

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

24.04.2015Припинено повноваженняГолова Наглядової ради Гаман Андрiй Вiкторович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ припинено повноваження Голови Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Гамана Андрiя Вiкторовича, який перебував на посадi члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ з 02.01.2013р. i був обраний головою Наглядової ради АТ УкрНДIАТ 19.03.2015р. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Майстренко Вiталiй Степановичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ припинено повноваження Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Майстренка Вiталiя Степановича (вiдкликано його з посади), який перебував на посадi з 02.01.2013р. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Клименко Артем Ростиславовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ припинено повноваження Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Клименко Артема Ростиславовича, який перебував на посадi з 02.01.2013р. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Голуб Василь Тихонович д/н, д/н, д/н0.01
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ припинено повноваження Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Голуба Василя Тихоновича, який перебував на посадi з 02.01.2013р. Володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ - 0,01%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Зеленюк Сергiй Сергiйовичд/н, д/н, д/н0.05
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ припинено повноваження Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Зеленюка Сергiя Сергiйовича, який перебував на посадi з 02.01.2013р. Володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ - 0,05%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015ОбраноЧлен Наглядової ради Гурак Денис Дмитрович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ обрано Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Гурака Дениса Дмитровича. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п’яти рокiв: директор у Фiлiї «ДНЦ з НВ/ДП» ДП «УФIЯ» (2010-2014р.р.), з 2014 р. i по т.ч заступник Генерального директора ДК «Укроборонпром» iз зовнiшньоекономiчної дiяльностi. Посадова особа обрана термiном на три роки. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015ОбраноЧлен Наглядової ради Гаман Андрiй Вiкторович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ обрано Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Гамана Андрiя Вiкторовича. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п’яти рокiв: начальник вiддiлу Фонду державного майна України (1997-2011рр.), заступник начальника управлiння ДК «Укроборонпром» (2012 до тепер). Посадова особа обрана термiном на три роки. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015ОбраноЧлен Наглядової ради Клименко Артем Ростиславовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ обрано Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Клименко Артема Ростиславовича. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п’яти рокiв: начальник юридичного вiддiлу ДП СЗГР «Прогрес»(2005-2011р.р.), начальник вiддiлу мiжнародної судової роботи ДК «Укрспецекспорт» (2011-2012р.р.), директор юридичного департаменту ДК «Укроборонпром» (2012- до тепер). Посадова особа обрана термiном на три роки. Не володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015ОбраноЧлен Наглядової ради Голуб Василь Тихонович д/н, д/н, д/н0.01
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ обрано Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Голуба Василя Тихоновича. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п’яти рокiв: помiчник Голови правлiння, Голови правлiння – Генерального директора АТ УкрНДIАТ. Посадова особа обрана термiном на три роки. Володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ - 0,01%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
24.04.2015ОбраноЧлен Наглядової ради Зеленюк Сергiй Сергiйовичд/н, д/н, д/н0.05
Зміст інформації:
За рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства «Український науково-дослiдний iнститут авiацiйної технологiї» (АТ УкрНДIАТ) вiд 24.04.2015 р. (протокол № 23) у зв’язку з кадровими змiнами, якi вiдбулися в ДК «Укроборонпром» – органу, що управляє корпоративними правами держави в АТ УкрНДIАТ обрано Члена Наглядової ради АТ УкрНДIАТ Зеленюка Сергiя Сергiйовича. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п’яти рокiв: заступник Генерального директора Нацiонального космiчного агентства України, член Наглядової ради АТ УкрНДIАТ. Посадова особа обрана термiном на три роки. Володiє часткою в статутному капiталi АТ УкрНДIАТ - 0,05%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.